Gaffeltruck i Aalborg, Århus, Holstebro & Hjørring

Politik Brugte Gaffeltrucks

Vi leverer brugte gaffeltrucks så gode som nye

N&V Truck A/S fra Nykøbing Mors er et firma du kan regne med og det gælder også med køb af vores brugte gaffeltrucks. Vi står selv for istandsættelse og kan derfor sikre os, at hver enkel detalje af maskinen er i orden, og derfor kan du med fordel vælge at købe brugt igennem os.

Udover salg har vi også leasing og leje, og det kan være en fordel, hvis du eksempelvis står med renovation eller nybyggeri i det private, og derfor kun skal bruge maskinen for en kort periode.

Vi er en familievirksomhed, og ud over at have produkter der altid er i orden, går vi også meget op kommunikation imellem os og kunden. Dette betyder at vi kan vejlede dig til at få netop det produkt du har brug for.

Hos N&V Truck A/S sætter vi en ære i veludført arbejde

Det er vigtigt for os, at kunden kan have tillid til vores produkter. Derfor er vi altid meget grundige i reparation af brugte maskiner, der skal lejes ud eller sælges videre.

Vores succes er baseret på tilfredse kunder, så derfor er det vigtigt for os, at de produkter vi leverer, er mere end blot i orden.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud, eller besøge vores virksomhed i Nykøbing mors og få en personlig snak.