N&V Truck Aalborg, Århus, Holstebro, Hjørring logo

Det får du

Medarbejder

Gode stabile montører med masse af erfaring, som sætter en ære i godt håndværk.

Fast service aftale

Hos N&V Truck ligger vi stor vægt på den personlige service. Vi bestræber os derfor på, at du altid vil blive betjent af den samme montør hver gang. På den måde opretholdes en tæt kontakt og en god dialog mellem dig og din montør. Baseret på vores mange års erfaring, mener vi, at det er den bedste måde, hvorpå vi kan sikre dig mest sikkerhed i din daglige drift og en garanti for den bedste løsning.

Vi udfører service på alle mærker af truck, byggelifte, mandskabslifte, fejemaskine og teleskoplifte. Som en del af vores koncept for at opretholde et meget højt service niveau, har vi hos N&V Truck valgt at køre i store kassevogne, fordi vi på den måde, kan have flere reservedele i bilen og derfor løse flere udfordringer ’on-site’. Det sparer tid, penge og fjerner ærgrelsen over at tingene ikke kan gøres færdig med det samme.

Vores serviceaftale tilbyder

  • Tryghed
  • Driftsikkerhed
  • Bedre driftsøkonomi
  • Overholdelse af arbejdstilsynets regler
  • Længere levetid

Få en serviceaftale og vi kontakter dig automatisk, når de aftalte service intervaller indtræffer og når det er tid til et lovpligtigt hovedeftersyn. Hovedeftersynet bliver udført efter IFAG’s retningslinjer og godkendte blanketter anvendes og udleveres efter hvert besøg.

Reparation og vedligeholdelse

På adressen Elsøvej 163 ligger vores værksted, som er fuldt udstyret til at håndtere alle opgaver. Her er vi klar til at reparere og vedligeholde både dine trucks, lifte og fejemaskiner. Alle vores servicemedarbejdere har mange års erfaring og stor viden inden for vores hovedkompetencer for truck, lifte og fejemaskiner.

Få en snak om dine muligheder, ring på vores firma
tlf. 9774 4477 eller direkte til en af vores direktører:
Hans Bak på 2044 8440 eller Flemming Bak på 4037 7595