N&V Truck Aalborg, Århus, Holstebro, Hjørring logo

Firma profil

Service over alt og alle

N&V Truck er en stolt familie virksomhed som gennem to generationer har levet efter 3 stærke værdier: nærhed, tillid og pålidelighed. Da virksomheden blev grundlagt i 1950 af Hjalmar Bach, med hans hustru Eva Bach ved det regnskabsmæssige ror, startede N&V Truck med at yde service og reparation af biler og traktorer. Virksomheden arbejdede ud af små lokaler på Elsøvej i Frøslev på Limfjordsøen Mors, med kontor opsat i privaten. Her skabte Hjalmar og Eva tilsammen gro bund for N&V Trucks stadige stærke motto: ’Service over alt og alle’.

I 1969 kom det første salg af en Datsun Gaffeltruck, og herefter begyndte virksomhedens fokus at vende sig mod denne spændende udfordring. I 1972 blev N&V Truck autoriseret Datsun/Nissan gaffeltruck forhandler og vendte dermed de mange års erfaring indenfor service, salg og truckreparationer over mod arbejdet med gaffeltruck.

Med vækst i virksomheden, blev N&V Truck i 1982 til N&V Truck A/S som led i et generation skifte. Sønnerne Hans og Flemming Bach blev en del af firmaet og er i dag de ledende iværksættere for virksomhedens stærke profil. De har begge stor indflydelse og interesse i alle virksomhedens processer, og er selv med til at fremme de værdier som virksomheden lever efter, nemlig nærhed, tillid og pålidelighed.

Som det gjorde sig gældende for Hjalmar Bach, yder sønnerne Hans og Flemming personlig service, og har selv stor kontakt til deres kunder – en kontakt som er med til at skabe grundlag for langvarige samarbejder og en personlig forståelse af kundernes behov og arbejdsprocesser.

Firma

Der arbejdes nu ud fra lidt større lokaler end oprindeligt, men adressen er stadig den samme. De oprindelige lokaler bliver den dag i dag stadig brugt og er en integreret del af værkstedet som nu er blevet udvidet til at danne ramme om de mange opgaver som N&V Truck A/S tager imod.

N&V Truck A/S forhandler i dag ikke kun nye og brugte gaffeltruck, men også mange andre interessante service værktøjer såsom teleskoplifte og pallevogne. Deres service strækker sig over hele Nord- og Vestjylland og virksomheden beskæftiger 9 medarbejdere.

Virksomhedens seneste tilføjelse til udbudskartoteket forekom i 2004 da N&V Truck A/S blev forhandler af Hangcha og Hyundai Gaffeltruck. To spændende og særdeles konkurrencedygtige gaffeltruck mærker.