N&V Truck Aalborg, Århus, Holstebro, Hjørring logo

De bedste trucks på markedet

I over 40 år har vi leveret de bedste gaffeltrucks på markedet og da vi hele tiden følger med udviklingen, samtidig med at holde fast i de mest driftsikre maskiner, der har bevist sine evner, er vi de rigtige at kontakte i denne forbindelse.

Vi har rullende værksted og derfor kan du hurtigt komme videre i dit byggeprojekt, hvis noget skulle gå i stykker. Det er lettere og mere tidsbesparende, at vi kommer til dig, ligesom det sparer dig for besværet.

N&V Truck A/S er en familievirksomhed og går meget op i den personlige kontakt, og vi er først tilfredse når du er tilfreds. Det hænger sammen med at vi bygger vores succes på tilfredse kunder og derfor sikrer vi os altid, at vores produkter er i høj kvalitet.

 

Få råd og vejledning i brug af gaffeltrucks

Hos N&V Truck A/S giver vi råd og vejledning i brug og vedligeholdelse af brugte gaffeltrucks. Det betyder, at din maskine kan holde i mange år og på den måde tjene sig ind med tiden.

Vi står altid klar med vores rullende værksted, hvis du får brug for os, og imens vi udfører reparationer af din gaffeltruck kan du få råd og vejledning, imens du venter.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller over mail, for et uforpligtende tilbud, eller komme og besøge os i vores virksomhed i Nykøbing Mors.